Welkom bij Health Manager

Vul het onderstaande formulier volledig in, dan maken wij alvast een persoonlijke pagina voor je aan.

Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Max. 12 cijfers

Persoonlijke gegevens, zoals een emailadres, telefoonnummer en andere informatie die u ons verstrekt of door ons wordt verzameld, worden door ons behandeld conform de AVG. Wij vragen u om bij gebruikmaking van ons gezondheidscentrum persoonsgegevens, waaronder mogelijk gegevens over uw gezondheid, te verstrekken. In onze privacy policy staat hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.
Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zal High Five persoonsgegevens over uw gezondheid en conditie niet verwerken. Dat betekent dat High Five geen gegevens betreffende uw gezondheid en conditie zal verzamelen indien u daar geen toestemming voor hebt gegeven. U geeft uitdrukkelijk toestemming aan High Five voor de verwerking van bovenstaande persoonsgegevens door het inschrijfformulier in te vullen en na onderstaande verklaring het daarvoor bestemde vakje aan te vinken. Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens door High Five als hiervoor bedoeld.

Ik heb kennis genomen van de voorwaarden zoals genoemd in de disclaimer en accepteer deze. Ik weet dat als ik deelneem aan het bedrijfsfitnessprogramma de mogelijkheid bestaat, hoe klein de kans ook wordt ingeschat, dat gedurende en/of ten gevolge van trainingsactiviteiten blessures kunnen ontstaan. Ik accepteer dat High Five Health Promotion geen enkele aansprakelijkheid neemt voor mogelijke blessures, ongevallen of andere risico's (inclusief diefstal van persoonlijke eigendommen). Ik realiseer mij dat ik de speciaal aan mij gegeven richtlijnen en adviezen met betrekking tot trainingsactiviteiten dien te volgen en deze niet moet overschrijden. Ik verklaar tevens dat ik op vrijwillige basis deelneem aan de trainingsactiviteiten in het bedrijfsfitnesscentrum.

Ik heb kennis genomen van de inhoud van de huisregels en accepteer deze.
Volg ons op LinkedIn